Click Here

Tuesday, 6 September 2011

Door Gift

Salam Sume...
Ari ni sy akan bercerita psl doorgift...
Gmbr kat bwh ni sy da order n da dpt da pn.. dr sorang kwn kt FB.
Sgt puas aty ngn dia.. harga sgt berpatutan and servis yg sgt baek! Thanks to Nurul



*ni gmbr yg sy ambk dr FB dia..

Sekali bila da wat blek kg, mcm xcukup plk...
lg 1, sy ade beli box bermagnet (gmbr xde) 30pcs... plan dlm tu nk letak coklat bar. yg ni xplan pn...terjadi tanpa dirancang.. hehehe..sbb time singgah kat ROMANTIKA HOUSE kt Dungun (time to odw nk blek KL), ternampak box ni..
Time tu sale... Harga asal RM9.90/pcs tp lps less jd RM x.xx.   hehehe.. Yg ni spesel utk sesape yg menepung tawar pengantin je taw!!! bkn sume dapat....



nk cr paper bag mcm ni...

Sekarang isu paper bag lom setle lg...
xbeli lg... ade nmpk kt ROMANTIKA HOUSE RM19.00 utk 50pcs..
harga da ok da... tp xbeli lg... takot nnti bila blek ganu nk beli, stok xde ke...abes ke??? urm... nk cr kat KL xtaw kat mane...

nk g NILAI?? ade kwn2 B2B yg ckp soh cr kat sana...
Tp pnh dl temankn i pny bakal kakak ipar kakak En Tunang beli paper bag utk wedding dia awal thn ari tu..
Time kat kdai, OK... kertas keras n berkualiti..
Bile wat blek kg, time nk boh brg2... ade yg da koyak la... kertas dia pn lembik semacam je... TIPU!!!! ptt bg ape yg display la! JAHAT! display yg cantik, bg kat pelanggan yg buruk! sbb tu brg2 kat Nilai murah kot...



*muka xpuas aty!


No comments:

Post a Comment